cabaret: Nasrdin Dchar - Ja in Theater Walhalla

  VR.
01 FEB
NASRDIN DCHAR - JA Theater Walhalla, Rotterdam
2019
 
Hoofdprogramma Nasrdin Dchar

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op vrijdag 01 februari 2019.
Dat is 599 dagen geleden.

Overzicht tickets deze voorstelling
Tickets Nasrdin Dchar - Ja in Theater Walhalla
DEZE Nasrdin Dchar - Ja TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 01 feb
Theater Walhalla, Rotterdam
€ 16,00

Extra informatie

In de top tien van meest stressvolle gebeurtenissen staat op nummer zeven: trouwen! Meer dan kinderen krijgen of ontslagen worden leidt het jawoord geven tot slapeloze nachten. Toch is trouwen precies wat Nasrdin gaat doen. Hij en zijn vrouw stappen in het huwelijksbootje en je bent van harte uitgenodigd. Niet alleen voor het feest, Nasrdin neemt je ook mee achter de schermen, in de voorbereidingen, het samenstellen van de gastenlijst, het menu en alle vragen die daarbij komen kijken.

Nasrdin gaat op zoek naar wat een huwelijk tot een goed huwelijk maakt. Naar hoe hij zijn vrouw kan begrijpen en zichzelf begrijpelijk kan maken. En daarvoor springt hij van de ene rol in de andere. Hij zingt en danst door de avond heen. Hoe het ook gaat, het wordt in ieder geval een avond om nooit te vergeten.

Route naar Theater Walhalla

Metro/Trein Neem vanaf Rotterdam CS de metro(Erasmus)lijn- richting Zuid (Slinge of Spijkenisse), uitstappen bij halte Rijnhaven. Dan nog 10 minuten lopen: loop het metrostation uit en steek de weg over. Houdt de c1000 aan uw rechterhand en lo..

Bekijk complete route naar Theater Walhalla Rotterdam