cabaret: Nasrdin Dchar - Ja in Theater Castellum op DONDERDAG 21 FEBRUARI 2019

  DO.
21 FEB
NASRDIN DCHAR - JA Fonds Alphenzaal Theater Castellum, Alphen aan den Rijn
2019
 
Hoofdprogramma Nasrdin Dchar

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op donderdag 21 februari 2019.
Dat is 941 dagen geleden.

Overzicht tickets deze voorstelling
Tickets Nasrdin Dchar - Ja in Theater Castellum
DEZE Nasrdin Dchar - Ja TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 21 feb
Theater Castellum, Alphen aan den Rijn
€ 17,50

Extra informatie

In de top tien van meest stressvolle gebeurtenissen staat op nummer zeven: trouwen! Meer dan kinderen krijgen of ontslagen worden leidt het jawoord geven tot slapeloze nachten. Toch is trouwen precies wat Nasrdin gaat doen. Hij en zijn vrouw stappen in het huwelijksbootje en je bent van harte uitgenodigd. Niet alleen voor het feest, Nasrdin neemt je ook mee achter de schermen, in de voorbereidingen, het samenstellen van de gastenlijst, het menu en alle vragen die daarbij komen kijken.

Nasrdin gaat op zoek naar wat een huwelijk tot een goed huwelijk maakt. Naar hoe hij zijn vrouw kan begrijpen en zichzelf begrijpelijk kan maken. En daarvoor springt hij van de ene rol in de andere. Hij zingt en danst door de avond heen. Hoe het ook gaat, het wordt in ieder geval een avond om nooit te vergeten.

Route naar Theater Castellum

Openbaar vervoer Vanuit de stations Utrecht, Gouda en Leiden is Alphen aan den Rijn goed per trein bereikbaar. Kijk voor de actuele dienstregeling op www.ns.nl of www.9292ov.nl. Vanaf het station Alphen aan den Rijn is het ongeveer 9 min..

Bekijk complete route naar Theater Castellum Alphen aan den Rijn