cabaret: Nasrdin Dchar - Ja in Verkadefabriek op VRIJDAG 22 FEBRUARI 2019

  VR.
22 FEB
NASRDIN DCHAR - JA Grote theaterzaal Verkadefabriek, 's-Hertogenbosch
2019
 
Hoofdprogramma Nasrdin Dchar

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op vrijdag 22 februari 2019.
Dat is 1320 dagen geleden.

Overzicht tickets deze voorstelling
Tickets Nasrdin Dchar - Ja in Verkadefabriek
DEZE Nasrdin Dchar - Ja TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 22 feb
Verkadefabriek, 's-Hertogenbosch

Extra informatie

In de top tien van meest stressvolle gebeurtenissen staat op nummer zeven: trouwen! Meer dan kinderen krijgen of ontslagen worden leidt het jawoord geven tot slapeloze nachten. Toch is trouwen precies wat Nasrdin gaat doen. Hij en zijn vrouw stappen in het huwelijksbootje en je bent van harte uitgenodigd. Niet alleen voor het feest, Nasrdin neemt je ook mee achter de schermen, in de voorbereidingen, het samenstellen van de gastenlijst, het menu en alle vragen die daarbij komen kijken.

Nasrdin gaat op zoek naar wat een huwelijk tot een goed huwelijk maakt. Naar hoe hij zijn vrouw kan begrijpen en zichzelf begrijpelijk kan maken. En daarvoor springt hij van de ene rol in de andere. Hij zingt en danst door de avond heen. Hoe het ook gaat, het wordt in ieder geval een avond om nooit te vergeten.

Route naar Verkadefabriek

De Verkadefabriek staat aan de rand van het centrum van 's-Hertogenbosch, naast het spoor, in de Boschdijkstraat - tegenover de W2 Concertzaal en Kunstinitiatief Artis. Op circa vijf minuten loopafstand van het NS Station. De Verkadefabriek heef..

Bekijk complete route naar Verkadefabriek 's-Hertogenbosch