cabaret: Nasrdin Dchar - Ja in Leidse Schouwburg op DINSDAG 26 MAART 2019

  DI.
26 MRT
NASRDIN DCHAR - JA Leidse Schouwburg, Leiden
2019
 
Hoofdprogramma Nasrdin Dchar

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op dinsdag 26 maart 2019.
Dat is 1278 dagen geleden.

Overzicht tickets deze voorstelling
Tickets Nasrdin Dchar - Ja in Leidse Schouwburg
DEZE Nasrdin Dchar - Ja TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
di 26 mrt
Leidse Schouwburg, Leiden
€ 12,50 - 28,50

Extra informatie

In de top tien van meest stressvolle gebeurtenissen staat op nummer zeven: trouwen! Meer dan kinderen krijgen of ontslagen worden leidt het jawoord geven tot slapeloze nachten. Toch is trouwen precies wat Nasrdin gaat doen. Hij en zijn vrouw stappen in het huwelijksbootje en je bent van harte uitgenodigd. Niet alleen voor het feest, Nasrdin neemt je ook mee achter de schermen, in de voorbereidingen, het samenstellen van de gastenlijst, het menu en alle vragen die daarbij komen kijken.

Nasrdin gaat op zoek naar wat een huwelijk tot een goed huwelijk maakt. Naar hoe hij zijn vrouw kan begrijpen en zichzelf begrijpelijk kan maken. En daarvoor springt hij van de ene rol in de andere. Hij zingt en danst door de avond heen. Hoe het ook gaat, het wordt in ieder geval een avond om nooit te vergeten.

Route naar Leidse Schouwburg

Met de auto: Vanuit Amsterdam of Den Haag /Wassenaar de A44: Afslag Leiden, borden centrum volgen, onder spoor door links door tunnel, links, links (Schuttersveld, Molenwerf, Langegracht). Parkeren in de Digros garage. Via de achteruitgang komt ..

Bekijk complete route naar Leidse Schouwburg Leiden