cabaret: Nasrdin Dchar - Ja in Stadsschouwburg Utrecht

  VR.
19 APR
NASRDIN DCHAR - JA Stadsschouwburg Utrecht, Utrecht
2019
 
Hoofdprogramma Nasrdin Dchar

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op vrijdag 19 april 2019.
Dat is 413 dagen geleden.

Overzicht tickets deze voorstelling
Tickets Nasrdin Dchar - Ja in Stadsschouwburg Utrecht
DEZE Nasrdin Dchar - Ja TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 19 apr
Stadsschouwburg Utrecht, Utrecht
€ 15,50 - 25,50

Extra informatie

In de top tien van meest stressvolle gebeurtenissen staat op nummer zeven: trouwen! Meer dan kinderen krijgen of ontslagen worden leidt het jawoord geven tot slapeloze nachten. Toch is trouwen precies wat Nasrdin gaat doen. Hij en zijn vrouw stappen in het huwelijksbootje en je bent van harte uitgenodigd. Niet alleen voor het feest, Nasrdin neemt je ook mee achter de schermen, in de voorbereidingen, het samenstellen van de gastenlijst, het menu en alle vragen die daarbij komen kijken.

Nasrdin gaat op zoek naar wat een huwelijk tot een goed huwelijk maakt. Naar hoe hij zijn vrouw kan begrijpen en zichzelf begrijpelijk kan maken. En daarvoor springt hij van de ene rol in de andere. Hij zingt en danst door de avond heen. Hoe het ook gaat, het wordt in ieder geval een avond om nooit te vergeten.

Route naar Stadsschouwburg Utrecht

De Stadsschouwburg is het best bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Utrecht CS stoppen de lijnen 3*, 4 , 8 en 11 èn alle streekbussen bij de nieuwe halte op de Lucasbrug.Informatie openbaar vervoer: 0900 9292 (€ 0,50 per minuut) *Gewijzigd..

Bekijk complete route naar Stadsschouwburg Utrecht Utrecht