cabaret: Nasrdin Dchar - Ja in Koninklijke Schouwburg

  DI.
07 MEI
NASRDIN DCHAR - JA Koninklijke Schouwburg, Den Haag
2019
 
Hoofdprogramma Nasrdin Dchar

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op dinsdag 07 mei 2019.
Dat is 424 dagen geleden.

Overzicht tickets deze voorstelling
Tickets Nasrdin Dchar - Ja in Koninklijke Schouwburg
DEZE Nasrdin Dchar - Ja TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
di 07 mei
Koninklijke Schouwburg, Den Haag
€ 10,00 - 24,50

Extra informatie

In de top tien van meest stressvolle gebeurtenissen staat op nummer zeven: trouwen! Meer dan kinderen krijgen of ontslagen worden leidt het jawoord geven tot slapeloze nachten. Toch is trouwen precies wat Nasrdin gaat doen. Hij en zijn vrouw stappen in het huwelijksbootje en je bent van harte uitgenodigd. Niet alleen voor het feest, Nasrdin neemt je ook mee achter de schermen, in de voorbereidingen, het samenstellen van de gastenlijst, het menu en alle vragen die daarbij komen kijken.

Nasrdin gaat op zoek naar wat een huwelijk tot een goed huwelijk maakt. Naar hoe hij zijn vrouw kan begrijpen en zichzelf begrijpelijk kan maken. En daarvoor springt hij van de ene rol in de andere. Hij zingt en danst door de avond heen. Hoe het ook gaat, het wordt in ieder geval een avond om nooit te vergeten.

Route naar Koninklijke Schouwburg

De Koninklijke Schouwburg ligt in het hart van Den Haag. Ministeries en andere overheidsorganen maken graag gebruik van de Koninklijke Schouwburg vanwege de ligging vlak bij het Binnenhof en de vele ministeries. Ook voor gasten van buiten de stad i..

Bekijk complete route naar Koninklijke Schouwburg Den Haag