cabaret: Nienke Plas - Van de hak op de tak in Schouwburg Amstelveen (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Nienke Plas - Van de hak op de tak in Schouwburg Amstelveen) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  DI.
24 MRT
NIENKE PLAS - VAN DE HAK OP DE TAK Grote Zaal Schouwburg Amstelveen, Amstelveen
2020
 
Hoofdprogramma Nienke Plas
Toegang 1e rang - Normaal € 25,00 2e rang - Normaal € 24,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Extra informatie

Wie weleens op YouTube komt, kent vlogger Nienke Plas, een wervelwind van een persoonlijkheid. Dit seizoen is zij wegens succes terug met haar solovoorstelling Van de hak op de tak: voor mensen die durven in te halen in een bocht. Het maakt even niet uit of de wereld rond of plat is, Nienke's kijk op de planeet is vanavond de absolute waarheid. Want feitjes zijn leuk, maar fantasie doet het gewoon altijd beter.

Route naar Schouwburg Amstelveen

Per auto en parkeren Schouwburg Amstelveen ligt direct aan de A9. U neemt afslag 5 richting Amstelveen en volgt de ANWB-borden Parkeergarage Schouwburg of Stadsplein. U kunt in beide garages gebruik maken van een uitrijkaart van de schouwburg (z..

Bekijk complete route naar Schouwburg Amstelveen Amstelveen