cabaret: Yentl en de Boer - Lacrimosa in Schouwburg Amstelveen (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Yentl en de Boer - Lacrimosa in Schouwburg Amstelveen) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  DO.
30 APR
YENTL EN DE BOER - LACRIMOSA Grote Zaal Schouwburg Amstelveen, Amstelveen
2020
 
Hoofdprogramma Yentl en de Boer
Toegang 1e rang - Normaal € 28,00 1e rang - CJP € 26,00 2e rang - Normaal € 27,00 2e rang - CJP € 25,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Extra informatie

Nee, dat klinkt niet vrolijk: Lacrimosa. Het betekent zoiets als 'diepbedroefd'. Absoluut een in-en-in trieste titel. Treurigheid, eenzaamheid, onzekerheid. Bah! Maar ja, zonder tranen geen leven. Luidkeels zingend over straat gaan bestaat niet zonder de schorre keel van de volgende dag. Dus brengen Yentl en de Boer in hun derde voorstelling een ode aan de treurige kanten van ons mens-zijn.

Route naar Schouwburg Amstelveen

Per auto en parkeren Schouwburg Amstelveen ligt direct aan de A9. U neemt afslag 5 richting Amstelveen en volgt de ANWB-borden Parkeergarage Schouwburg of Stadsplein. U kunt in beide garages gebruik maken van een uitrijkaart van de schouwburg (z..

Bekijk complete route naar Schouwburg Amstelveen Amstelveen
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws