cabaret: The Best of Cabarestafette - 3 voor de prijs van 1! in Theater Kerkrade (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (The Best of Cabarestafette - 3 voor de prijs van 1! in Theater Kerkrade) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  ZA.
23 MEI
THE BEST OF CABARESTAFETTE - 3 VOOR DE PRIJS VAN 1! Theater Kerkrade, Kerkrade
2020
 

Route naar Theater Kerkrade

Openbaar vervoer - Theater Heerlen ligt op een loopafstand van 6 minuten van het Heerlense NS-station. Als u het NS-station richting centrum verlaat en rechtsaf gaat, komt u (de bocht volgend) bij het Burgemeester van Grunsvenplein, waaraan Theater..

Bekijk complete route naar Theater Kerkrade Kerkrade