cabaret: Jan van Maanen - Grand Cru in Theater PePijn (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Jan van Maanen - Grand Cru in Theater PePijn) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  ZA.
11 APR
JAN VAN MAANEN - GRAND CRU Theater PePijn, Den Haag
2020
 
Hoofdprogramma Jan van Maanen

Extra informatie

Soms heeft een goede wijn tijd nodig om te rijpen, moet je hem gewoon een tijdje laten liggen om op dronk te komen. Het zou zonde zijn deze wijn te vroeg te drinken, maar ook om hem, eenmaal op dronk, te laten staan.

Jan van Maanen is zo’n wijn, een ware Grand Cru, geoogst tijdens het Amsterdams Kleinkunstfestival als winnaar van de Wim Sonneveldprijs, tijdens zijn theaterprogramma’s ‘One Jan Show’ en ‘Voor Alles’ optimaal gefermenteerd en gebotteld en daarna de juiste tijd gerijpt als chef-dirigent van de Staatsopera van Varna in Bulgarije. En dan nu perfect op dronk, klaar om aan het fijnbesnaarde en kwaliteitszoekende publiek uitgeschonken te worden.

De koning van het retrocabaret doet nog altijd iets wat nog altijd niemand anders doet. Tijdloos cabaret, vanuit de traditie van Les Grand Trois, ongekend muzikaal, zingend vanachter zijn vleugel, immer met operateske grandeur en af en toe ietwat cru, maar nooit bot, altijd scherp.

Gerelateerd nieuws