cabaret: Johan Goossens - Try Out in P3 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Johan Goossens - Try Out in P3) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  ZA.
16 MEI
JOHAN GOOSSENS - TRY OUT P3, Purmerend
2020
 
Hoofdprogramma Johan Goossens

Extra informatie

Na twee voorstellingen over het onderwijs, veel lof voor zijn grensverleggende cabaretprogramma Vlam, en ook nog het schrijven van een boek, staat Johan Goossens weer in het theater. Een kleine speellijst op intieme plekken om te experimenteren, te voelen wat zijn volgende programma moet worden. Want wat wordt na de perikelen in het onderwijs, en het geworstel met de menselijke lust de volgende stap? In ieder geval zijn er weer liedjes. Grappen. Verhalen. Het begin van iets nieuws. Wees erbij.

Route naar P3

Route vanaf treinstation Purmerend: Wanneer je de trein uitloopt (aan de centrumzijde, dat is de kant van het NS-loket) ga je rechtsaf en loop je enkele minuten langs het spoor rechtdoor tot aan de kruising, je ziet P3 dan recht voor je verschijne..

Bekijk complete route naar P3 Purmerend
 

Gerelateerd nieuws