cabaret: Amsterdams Kleinkunst Festival - Halve Finalistentournee in Theater Bellevue op VRIJDAG 03 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Amsterdams Kleinkunst Festival - Halve Finalistentournee in Theater Bellevue) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  VR.
03 APR
AMSTERDAMS KLEINKUNST FESTIVAL - HALVE FINALISTENTOURNEE Theater Bellevue, Amsterdam
2020
 

Extra informatie

Na drie intensieve en spannende selectierondes presenteert het Amsterdams Kleinkunst Festival de zes halve finalisten van 2019!



Deze cabaret- en kleinkunsttalenten gaan van januari tot april met hun zelfgeschreven programma’s op een landelijke try-out tournee. Daarbij worden ze gecoacht door verschillende theatermakers en regisseurs en volgen ze diverse Keep an Eye Masterclasses. Vlieguren maken, bijschrijven, schrappen, ontwikkelen en zo nu en dan spreekwoordelijk op je bek gaan. Alles om straks goed voorbereid de ‘Halve Finales’ in Theater Bellevue in Amsterdam te kunnen spelen.

Route naar Theater Bellevue

Openbaar vervoer Theater Bellevue is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op het nabij gelegen Leidseplein stoppen tramlijnen 1, 2, 5, en 20 (vanaf het Centraal Station) en de lijnen 6, 7 en 10 (vanaf metrohalte Weesperplein). Daar stopp..

Bekijk complete route naar Theater Bellevue Amsterdam