cabaret: Dorine Wiersma & Mylou Frencken - Waagstukken in Jan van Besouw op ZATERDAG 25 JANUARI 2020

  ZA.
25 JAN
DORINE WIERSMA & MYLOU FRENCKEN - WAAGSTUKKEN Jan van Besouw, Goirle
2020
 

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op zaterdag 25 januari 2020.
Dat is 978 dagen geleden.

Overzicht tickets deze voorstelling
Tickets Dorine Wiersma & Mylou Frencken - Waagstukken in Jan van Besouw
DEZE Dorine Wiersma & Mylou Frencken - Waagstukken TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 25 jan
Jan van Besouw, Goirle
€ 21,50

Extra informatie

Weggelopen mannen, aangebakken eieren, verloren kapitalen, lekke waterbedden: geluk is Mylou en Dorine niet aan komen waaien. Maar de twee cabaretières hebben de schouders eronder gezet. Ze zijn gepokt, gemazeld en door de wol geverfd. Frencken en Wiersma krijg je niet meer klein. In deze muzikale cabaretvoorstelling bundelen zij hun krachten.

Iedereen krijgt het van jongs af aan te horen: om iets te bereiken in het leven moet je durven. Maar wat is moed? Wanneer slaat lafheid toe? Waarom moet een mens m/v soms de spierballen laten rollen, en een andere keer die grote bek eens houden? Getuigt het van lef om je kwetsbaar te tonen? Zijn de losers misschien wel de nieuwe winnaars?

Gewapend met piano en gitaar laten de veelgeprezen liedschrijfsters zich van hun moedigste kant zien. Want je hebt moed nodig. Om door te gaan –of om er voor eens en voor altijd mee op te houden.

Route naar Jan van Besouw

Met openbaar vervoer Vanaf station Tilburg Centraal, neemt u Stadsdienst lijn 1 (T-bus), uitstappen in de Dorpsstraat. De laatste bus in de avond richting Tilburg vertrekt op 23:47 uur. (zie ook de website www.bba.nl) Komende vanuit Turnhout (B..

Bekijk complete route naar Jan van Besouw Goirle
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws