cabaret: Lebbis - De Ervaring in Fulcotheater op ZATERDAG 18 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Lebbis - De Ervaring in Fulcotheater) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  ZA.
18 APR
LEBBIS - DE ERVARING Fulcotheater, IJsselstein
2020
 
Hoofdprogramma Lebbis

Extra informatie

42. Dat is, volgensThe Hitchhiker’s Guide to the Galaxy ,het antwoord op de zin van het leven.

Volgens mij is het ‘iets meemaken’. Dat er iets gebeurt.

En dan maar kijken hoe je erop reageert. En het toppunt van iets meemaken is ‘een ervaring’.

Dat je iets meemaakt en dat je het een paar jaar later nog weet. Eerste keer te veel gedronken. Die ene gitaar waar je altijd op speelt. Een verhaal wat je leest.

Ervaringen zijn scheerlijnen van je geest. Mooi gezegd he! Net als bij een De Waard tent. Hoe meer scheerlijnen hoe strakker hij staat. En hoe steviger hoe mooier. Nou. Dat doet een ervaring.

In De Bovengrens deel 1 heb ik gekeken waar we te ver gaan. Nog meer eten, meer reizen, meer series kijken. Meer. En het brengt ons weinig.

In De Ervaring ga ik kijken hoe we weer iets kunnen ervaren. Hoe we de scheerlijnen weer op spanning brengen.

Route naar Fulcotheater

Per openbaar vervoer: De streekbus (lijn 195) en de sneltram vanaf Utrecht Centraal Station, stoppen bij de halte Binnenstad aan de achterzijde van Fulcotheater en het Stadhuis. Met eigen vervoer: Volg op de gemeentelijke bewegwijzering richti..

Bekijk complete route naar Fulcotheater IJsselstein
 

Gerelateerd nieuws