cabaret: Thijs Kemperink - Eerlijk duurt het kortst in De Nieuwe Nobelaer (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Thijs Kemperink - Eerlijk duurt het kortst in De Nieuwe Nobelaer) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 01/06/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  VR.
27 MRT
THIJS KEMPERINK - EERLIJK DUURT HET KORTST Kleine Theaterzaal De Nieuwe Nobelaer, Etten-Leur
2020
 
Hoofdprogramma Thijs Kemperink
Toegang 17,50

Extra informatie

“Wel eens een authentieke representant van Twente gezien?..... Een suggestie: neem Thijs Kemperink serieus,” opende de vier-sterren recensie van het Dagblad van het Noorden. “Kemperink steunt als geboren verteller op een strak naturel,” werd er daarnaast geschreven.

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws