cabaret: Fresku - Voordat het te laat is in Theater de Schalm

  • Fresku
    Cypress Hill - 7/7 - 013
    © Herman Stehouwer
  • Fresku
    Eurosonic Noorderslag 2013
    © Erik Knevelbaard
  WO.
22 JAN
FRESKU - VOORDAT HET TE LAAT IS Theater de Schalm, Veldhoven
2020
 
Hoofdprogramma Fresku

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op woensdag 22 januari 2020.
Dat is 162 dagen geleden.

Overzicht tickets deze voorstelling
Tickets Fresku - Voordat het te laat is in Theater de Schalm
DEZE Fresku - Voordat het te laat is TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
wo 22 jan
Theater de Schalm, Veldhoven
€ 26,50

Extra informatie

De opvolger van Welkom bij de Fresku-Show. Net zo verrassend, gevoelig en meeslepend; niet minder absurdistisch, hilarisch en schaamteloos. Voor de geboren verhalenverteller is verrassing zijn belangrijkste wapen; net als hij het publiek heeft meegesleept in een kwetsbaar, hartverscheurend verhaal, duikt er een absurd typetje op dat je met een hilarische en schaamteloze monoloog uit dit gevoel haalt. Daarnaast wekt hij de indruk zelf ook niet precies te weten wat er het volgende moment in zijn voorstelling gaat gebeuren. Wat hij wel weet, is dat het theater dé plek is waar zijn talent en soms onnavolgbare gedachtespinsels het best tot zijn recht komen. En dat hij nog lang niet uitgesproken is over het vaderschap, de liefde en zijn mannelijkheid. Daarom moest dit programma er komen. Voordat het te laat is.

Route naar Theater de Schalm

Met het openbaar vervoer Vanuit NS-station Eindhoven * Stadsbuslijnen 15 en 402 (halte 'Heemweg/Centrum'). Kijk voor de laatste update m.b.t. het openbaar vervoer op www.hermes.nl Met de auto Theater de Schalm ligt aan het Meiveld in Vel..

Bekijk complete route naar Theater de Schalm Veldhoven
 

FOTO'S VAN Fresku

Foto Fresku te Solar Weekend 2012 Foto Fresku te Solar Weekend 2013 Foto Fresku te Eurosonic Noorderslag 2013 Foto Fresku te ParkCity Live 2015-zaterdag Foto Fresku te Eurosonic Noorderslag 2013 Foto Fresku te Indian Summer
 
Bekijk alle 102 foto's van Fresku

Gerelateerde voorstellingen