cabaret: Fresku - Voordat het te laat is in Theater de Stoep

  • Fresku
    Cypress Hill - 7/7 - 013
    © Herman Stehouwer
  • Fresku
    Eurosonic Noorderslag 2013
    © Erik Knevelbaard
  DI.
11 FEB
FRESKU - VOORDAT HET TE LAAT IS Theater de Stoep, Spijkenisse
2020
 
Hoofdprogramma Fresku

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op dinsdag 11 februari 2020.
Dat is 152 dagen geleden.

Overzicht tickets deze voorstelling
Tickets Fresku - Voordat het te laat is in Theater de Stoep
DEZE Fresku - Voordat het te laat is TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
di 11 feb
Theater de Stoep, Spijkenisse
€ 20,50

Extra informatie

De opvolger van Welkom bij de Fresku-Show. Net zo verrassend, gevoelig en meeslepend; niet minder absurdistisch, hilarisch en schaamteloos. Voor de geboren verhalenverteller is verrassing zijn belangrijkste wapen; net als hij het publiek heeft meegesleept in een kwetsbaar, hartverscheurend verhaal, duikt er een absurd typetje op dat je met een hilarische en schaamteloze monoloog uit dit gevoel haalt. Daarnaast wekt hij de indruk zelf ook niet precies te weten wat er het volgende moment in zijn voorstelling gaat gebeuren. Wat hij wel weet, is dat het theater dé plek is waar zijn talent en soms onnavolgbare gedachtespinsels het best tot zijn recht komen. En dat hij nog lang niet uitgesproken is over het vaderschap, de liefde en zijn mannelijkheid. Daarom moest dit programma er komen. Voordat het te laat is.

Route naar Theater de Stoep

Spijkenisse is zeer eenvoudig per metro te bereiken. Vanaf metrostation Spijkenisse Centrum is Theater de Stoep ongeveer 5 minuten lopen. Voorlangs het Ruwaard van Putten Ziekenhuis. De kruising met de Schenkelweg oversteken waarna op de kruising l..

Bekijk complete route naar Theater de Stoep Spijkenisse
 

FOTO'S VAN Fresku

Foto Fresku te Indian Summer Foto Fresku te paaspop 2013 - dag 3 Foto Fresku te Eurosonic Noorderslag 2013 Foto Fresku te Fresku - 31/1 - Effenaar Foto Fresku te Solar Weekend 2013 Foto Fresku te Welcome To The Village 2016 - Zaterdag
 
Bekijk alle 102 foto's van Fresku

Gerelateerde voorstellingen