cabaret: Fresku - Voordat het te laat is in Oude Luxor Theater

  • Fresku
    Lowlands 2012 - dag 2
    © Luuk Denekamp
  • Fresku
    Bevrijdingsfestival Utrecht 2013
    © Tim van Veen
  VR.
14 FEB
FRESKU - VOORDAT HET TE LAAT IS Oude Luxor Theater, Rotterdam
2020
 
Hoofdprogramma Fresku

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op vrijdag 14 februari 2020.
Dat is 171 dagen geleden.

Extra informatie

De opvolger van Welkom bij de Fresku-Show. Net zo verrassend, gevoelig en meeslepend; niet minder absurdistisch, hilarisch en schaamteloos. Voor de geboren verhalenverteller is verrassing zijn belangrijkste wapen; net als hij het publiek heeft meegesleept in een kwetsbaar, hartverscheurend verhaal, duikt er een absurd typetje op dat je met een hilarische en schaamteloze monoloog uit dit gevoel haalt. Daarnaast wekt hij de indruk zelf ook niet precies te weten wat er het volgende moment in zijn voorstelling gaat gebeuren. Wat hij wel weet, is dat het theater dé plek is waar zijn talent en soms onnavolgbare gedachtespinsels het best tot zijn recht komen. En dat hij nog lang niet uitgesproken is over het vaderschap, de liefde en zijn mannelijkheid. Daarom moest dit programma er komen. Voordat het te laat is.

Route naar Oude Luxor Theater

Openbaar vervoer Zowel met de metro (Erasmuslijn richting Slinge of Spijkenisse) als de tram (Lijn 7, 8, 21 en 23), stapt u uit bij halte Stadhuis of Weena. Ook bereikbaar met bus 38 en 48. Op zeven minuten lopen van Centraal Station of Statio..

Bekijk complete route naar Oude Luxor Theater Rotterdam
 

FOTO'S VAN Fresku

Foto Fresku te Nirwana Tuinfeest 2016 - Zaterdag Foto Fresku te Pop on Top 2016 Foto Fresku te Fresku - 31/1 - Effenaar Foto Fresku te Werfpop 2013 Foto Fresku te Where The Wild Things Are 2016 - Vrijdag Foto Fresku te Welcome To The Village 2016 - Zaterdag
 
Bekijk alle 102 foto's van Fresku

Gerelateerde voorstellingen

Leden die hier naar toe wilden