cabaret: Fresku - Voordat het te laat is in Schouwburg Cuijk

  • Fresku
    Bevrijdingsfestival Utrecht 2013
    © Tim van Veen
  • Fresku
    Cypress Hill - 7/7 - 013
    © Herman Stehouwer
  DO.
05 MRT
FRESKU - VOORDAT HET TE LAAT IS Schouwburg Cuijk, Cuijk
2020
 
Hoofdprogramma Fresku

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op donderdag 05 maart 2020.
Dat is 30 dagen geleden.

Overzicht tickets deze voorstelling
Tickets Fresku - Voordat het te laat is in Schouwburg Cuijk
DEZE Fresku - Voordat het te laat is TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 05 mrt
Schouwburg Cuijk, Cuijk
€ 23,00

Extra informatie

De opvolger van Welkom bij de Fresku-Show. Net zo verrassend, gevoelig en meeslepend; niet minder absurdistisch, hilarisch en schaamteloos. Voor de geboren verhalenverteller is verrassing zijn belangrijkste wapen; net als hij het publiek heeft meegesleept in een kwetsbaar, hartverscheurend verhaal, duikt er een absurd typetje op dat je met een hilarische en schaamteloze monoloog uit dit gevoel haalt. Daarnaast wekt hij de indruk zelf ook niet precies te weten wat er het volgende moment in zijn voorstelling gaat gebeuren. Wat hij wel weet, is dat het theater dé plek is waar zijn talent en soms onnavolgbare gedachtespinsels het best tot zijn recht komen. En dat hij nog lang niet uitgesproken is over het vaderschap, de liefde en zijn mannelijkheid. Daarom moest dit programma er komen. Voordat het te laat is.

Route naar Schouwburg Cuijk

Cuijk is gelegen aan de A73 tussen Nijmegen en Venray en ook uitstekend met de trein bereikbaar. Het theater is in het centrum gesitueerd op slechts enkele minuten afstand van de A73 en het NS-station. Nabij Schouwburg Cuijk is vrij parkeren mogeli..

Bekijk complete route naar Schouwburg Cuijk Cuijk
 

FOTO'S VAN Fresku

Foto Fresku te Eurosonic Noorderslag 2013 Foto Fresku te Lowlands 2012 - dag 2 Foto Fresku te Woo Hah! 2015 Foto Fresku te Metropolis 2010 Foto Fresku te Down The Rabbit Hole 2016 - Vrijdag Foto Fresku te Where The Wild Things Are 2016 - Vrijdag
 
Bekijk alle 102 foto's van Fresku

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerde festivals