cabaret: Fresku - Voordat het te laat is in Cool kunst en cultuur (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Fresku
    Bevrijdingsfestival Utrecht 2013
    © Tim van Veen
  • Fresku
    Cypress Hill - 7/7 - 013
    © Herman Stehouwer


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Fresku - Voordat het te laat is in Cool kunst en cultuur) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  VR.
10 APR
FRESKU - VOORDAT HET TE LAAT IS Cool kunst en cultuur, Heerhugowaard
2020
 
Hoofdprogramma Fresku

Extra informatie

De opvolger van Welkom bij de Fresku-Show. Net zo verrassend, gevoelig en meeslepend; niet minder absurdistisch, hilarisch en schaamteloos. Voor de geboren verhalenverteller is verrassing zijn belangrijkste wapen; net als hij het publiek heeft meegesleept in een kwetsbaar, hartverscheurend verhaal, duikt er een absurd typetje op dat je met een hilarische en schaamteloze monoloog uit dit gevoel haalt. Daarnaast wekt hij de indruk zelf ook niet precies te weten wat er het volgende moment in zijn voorstelling gaat gebeuren. Wat hij wel weet, is dat het theater dé plek is waar zijn talent en soms onnavolgbare gedachtespinsels het best tot zijn recht komen. En dat hij nog lang niet uitgesproken is over het vaderschap, de liefde en zijn mannelijkheid. Daarom moest dit programma er komen. Voordat het te laat is.

FOTO'S VAN Fresku

Foto Fresku te Welcome To The Village 2016 - Zaterdag Foto Fresku te ParkCity Live 2015-zaterdag Foto Fresku te Down The Rabbit Hole 2016 - Vrijdag Foto Fresku te Werfpop 2013 Foto Fresku te Down The Rabbit Hole 2016 - Vrijdag Foto Fresku te ParkCity Live 2015-zaterdag
 
Bekijk alle 102 foto's van Fresku

Gerelateerde voorstellingen