cabaret: Haenen brengt Vreugde - Een andere kijk op dezelfde werkelijkheid in Stadsgehoorzaal Kampen op DONDERDAG 07 MEI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Haenen brengt Vreugde - Een andere kijk op dezelfde werkelijkheid in Stadsgehoorzaal Kampen) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  DO.
07 MEI
HAENEN BRENGT VREUGDE - EEN ANDERE KIJK OP DEZELFDE WERKELIJKHEID Stadsgehoorzaal Kampen, Kampen
2020
 
Hoofdprogramma Paul Haenen

Extra informatie

Een optimistische voorstelling waarin we niet alleen Haenen zelf beter leren kennen maar ook kunnen genieten van zijn vaak scherpe kijk op actuele gebeurtenissen.

Een avond vol humor, ernst en inzicht. Met toch ook wat ruimte voor Margreet Dolman, dominee Gremdaat en dokter Valentijn. De mooie kanten van het leven vieren en niet bij de pakken neerzitten. Altijd weer lichtpuntjes zien, ook als het even tegenzit; dat is de instelling van Haenen, in welke hoedanigheid ook. Een eigenzinnige en vrolijke voorstelling.

Gerelateerd nieuws