cabaret: Huub Stapel - Het Huwelijk in Koninklijke Schouwburg

  ZA.
14 DEC
HUUB STAPEL - HET HUWELIJK Koninklijke Schouwburg, Den Haag
2019
 
Hoofdprogramma Huub Stapel

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op zaterdag 14 december 2019.
Dat is 281 dagen geleden.

Overzicht tickets deze voorstelling
Tickets Huub Stapel - Het Huwelijk in Koninklijke Schouwburg
DEZE Huub Stapel - Het Huwelijk TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 14 dec
Koninklijke Schouwburg, Den Haag
€ 58,00

Extra informatie

Huub Stapel speelde eerder de zeer succesvolle voorstelling Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus en is aankomend seizoen weer solo te zien in de theaters. Deze keer met de wervelende one-man-show Het Huwelijk geschreven door Diederik Ebbinge (o.a. De Luizenmoeder en De Vliegende Panters).

Als ervaringsdeskundige filosofeert, confereert, zingt, dicht en speelt Huub virtuoos rond dit aloude instituut en confronteert het publiek met de ongemakken en gemakken, de verleidingen en geneugten, de ergernissen, de sleur, de kwellingen, de liefde, het geluk en in zijn geval; de breuk. En natuurlijk de hoop op nieuw geluk…

Deze pijnlijk grappige voorstelling is geschikt voor iedereen die getrouwd is, getrouwd is geweest, nooit getrouwd is, van plan is om te gaan trouwen of er niet aan moet denken om ooit te gaan trouwen.

Route naar Koninklijke Schouwburg

De Koninklijke Schouwburg ligt in het hart van Den Haag. Ministeries en andere overheidsorganen maken graag gebruik van de Koninklijke Schouwburg vanwege de ligging vlak bij het Binnenhof en de vele ministeries. Ook voor gasten van buiten de stad i..

Bekijk complete route naar Koninklijke Schouwburg Den Haag
 

Gerelateerd nieuws