cabaret: Huub Stapel - Het Huwelijk in Theaterhotel Almelo op ZATERDAG 25 JANUARI 2020

  ZA.
25 JAN
HUUB STAPEL - HET HUWELIJK Theaterhotel Almelo, Almelo
2020
 
Hoofdprogramma Huub Stapel

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op zaterdag 25 januari 2020.
Dat is 981 dagen geleden.

Overzicht tickets deze voorstelling
Tickets Huub Stapel - Het Huwelijk in Theaterhotel Almelo
DEZE Huub Stapel - Het Huwelijk TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 25 jan
Theaterhotel Almelo, Almelo
€ 35,50

Extra informatie

Huub Stapel speelde eerder de zeer succesvolle voorstelling Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus en is aankomend seizoen weer solo te zien in de theaters. Deze keer met de wervelende one-man-show Het Huwelijk geschreven door Diederik Ebbinge (o.a. De Luizenmoeder en De Vliegende Panters).

Als ervaringsdeskundige filosofeert, confereert, zingt, dicht en speelt Huub virtuoos rond dit aloude instituut en confronteert het publiek met de ongemakken en gemakken, de verleidingen en geneugten, de ergernissen, de sleur, de kwellingen, de liefde, het geluk en in zijn geval; de breuk. En natuurlijk de hoop op nieuw geluk…

Deze pijnlijk grappige voorstelling is geschikt voor iedereen die getrouwd is, getrouwd is geweest, nooit getrouwd is, van plan is om te gaan trouwen of er niet aan moet denken om ooit te gaan trouwen.

Route naar Theaterhotel Almelo

Auto Komend vanaf de A35: afslag 30 Almelo Zuid. Vervolgens de N349 richting Ootmarsum - Almelo Oost. Vanaf alle andere richtingen Ring-Oost volgen. De route is met ANWB-wegwijzers aangegeven. Trein Uitstappen op station Almelo (centraal) ..

Bekijk complete route naar Theaterhotel Almelo Almelo
 

Gerelateerd nieuws