cabaret: Yentl en de Boer - Lacrimosa in Theater Geert Teis op VRIJDAG 30 APRIL 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit deze voorstelling (Yentl en de Boer - Lacrimosa in Theater Geert Teis) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  VR.
30 APR
YENTL EN DE BOER - LACRIMOSA Theaterzaal Theater Geert Teis, Stadskanaal
2021
 
Hoofdprogramma Yentl en de Boer

Extra informatie

Nee, dat klinkt niet vrolijk nee. Lacrimosa. Het betekent zoiets als ‘diepbedroefd’. Absoluut een in-en-in trieste titel. Treurigheid, eenzaamheid, onzekerheid. Bah zeg. Maar ja, zonder tranen geen leven. De derde voorstelling van Yentl en De Boer is een ode aan de treurige kanten van ons mens-zijn. Toch weten de leukste liedjesmakers van Nederland er weer een groot feest van te maken. Muzikaal gaan ze verder, hun teksten zijn nog raker, en de sketches nog grappiger. Wat dat betreft had een vrolijker titel niet misstaan. Maar ja, soms is het niet anders.

Route naar Theater Geert Teis

Theater Geert Teis ligt in het centrum van Stadskanaal en is met de auto goed te bereiken. Ook de parkeergelegenheid is prima, hoewel het op donderdagavond (koopavond) wel even iets langer zoeken kan zijn. In de directe omgeving van het theater is ..

Bekijk complete route naar Theater Geert Teis Stadskanaal
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws