cabaret: Anuar / Najib Amhali / Roué Verveer - De Ramadan Conference in Theater Castellum op MAANDAG 16 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Anuar / Najib Amhali / Roué Verveer - De Ramadan Conference in Theater Castellum) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  MA.
16 MRT
ANUAR / NAJIB AMHALI / ROUÉ VERVEER - DE RAMADAN CONFERENCE Fonds Alphenzaal Theater Castellum, Alphen aan den Rijn
2020
 

Extra informatie

Dit jaar nodigen Najib en Anuar een nieuwe gast uit, namelijk niemand minder dan cabaretier en stand-up comedian Roué Verveer (Gabbers, Caribbean Combo)!
Voor de christelijke Roué valt het vasten iets zwaarder, dan zijn voorganger Rayen Panday. Terwijl hij honger heeft, bespreekt hij met Najib en Anuar op gevatte wijze de huidige positie van de vastenmaand en laten de mannen geen moment voorbij gaan om ook de actualiteiten even onder de loep te nemen.

Tijdens Ramadan Conference betreden de drie cabaretiers, met elk hun eigen ervaringen met de ramadan, het podium.
Met een kritische blik op de maatschappij hebben de mannen een scherpe voorstelling gemaakt, die iedereen gaat laten lachen. Maar wel met de belangrijke boodschap: ‘Heb uw naaste lief!’

Route naar Theater Castellum

Openbaar vervoer Vanuit de stations Utrecht, Gouda en Leiden is Alphen aan den Rijn goed per trein bereikbaar. Kijk voor de actuele dienstregeling op www.ns.nl of www.9292ov.nl. Vanaf het station Alphen aan den Rijn is het ongeveer 9 min..

Bekijk complete route naar Theater Castellum Alphen aan den Rijn
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws