cabaret: Vet Kindercabaret: Kapot Vet in Openluchttheater Caprera op ZONDAG 09 AUGUSTUS 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Vet Kindercabaret: Kapot Vet in Openluchttheater Caprera) verplaatst naar zondag 06 juni 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  ZO.
09 AUG
VET KINDERCABARET: KAPOT VET Openluchttheater Caprera, Bloemendaal
2020
 

Route naar Openluchttheater Caprera

Met de auto. Theater Caprera is met de auto goed te bereiken. Vanuit Amsterdam of Den Haag volgt u de borden Haarlem en Bloemendaal. Komend vanuit Alkmaar volgt u de borden Haarlem Noord en vervolgens neemt u de afslag Bloemendaal. Bij aankomst ..

Bekijk complete route naar Openluchttheater Caprera Bloemendaal