cabaret: Johan Petit / Wim Helsen - Hoe te Leven in 30CC/Schouwburg (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Johan Petit / Wim Helsen - Hoe te Leven in 30CC/Schouwburg) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  WO.
03 JUN
JOHAN PETIT / WIM HELSEN - HOE TE LEVEN 30CC/Schouwburg, Leuven
2020
 
Hoofdprogramma Johan Petit Wim Helsen

Extra informatie

In ‘Hoe te leven‘ gaan Johan Petit en Wim Helsen op zoek naar een handleiding voor het leven. Ze selecteren beiden vier wijsheden die ze op geheel eigen wijze aan het publiek presenteren. Jij kiest in rondes welke stelling je de beste vindt. De avond eindigt met een grandioze finale waarin de beste wijsheid ter wereld gevierd wordt. Vol levenslust gaat iedereen daarna zijns weegs.

Gerelateerd nieuws