cabaret: Daveson Ignitia / Gilion Slory / Miquel Wiegel / Quincy Menso in Maaspodium op ZATERDAG 30 MEI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Daveson Ignitia / Gilion Slory / Miquel Wiegel / Quincy Menso in Maaspodium) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  ZA.
30 MEI
DAVESON IGNITIA / GILION SLORY / MIQUEL WIEGEL / QUINCY MENSO Maaspodium, Rotterdam
2020
 
Toegang Normaal Incl. Drankje €17,00
Rotterdampas Incl. Drankje €14,00
Xl (12-26 Jaar/Student/Cjp/Ckaart) Incl. Drankje €14,00

Extra informatie

Dit jaar bestaat Funny Brotha’s 2 jaar en dat vieren ze groots met een exclusieve show genaamd: 4 man sterk op zaterdag 30 mei 2020 in het Maaspodium. Daveson Ignatia, Gillion Slory, Miquel Wiegel en Quincy Menso oftewel Funny Brotha’s maken het je onmogelijk om niet te genieten. Tijdens 4 man sterk laten ze zien wat broederschap met je doet en wat het voor je kan betekenen. Deze exclusieve show komt voort uit ups and downs en liefde voor elkaar! 4 man sterk is een show met een mix van stand-up comedy en muziek.

Makers
Funny Brotha’s is een comedy collectief. Samen bereik je meer en dat is waar Funny Brotha’s voor staat. De kracht van Funny Brotha’s is dat zij hun kwaliteiten kennen en elkaar aanvullen. Zo heeft iedere Funny Brotha zijn eigen charme en eigen humor. De mannen vertellen op geheel eigen wijze hun levensverhalen dat zorgt voor hilarische grappen en interessante observaties!

Route naar Maaspodium

Tram Vanaf Centraal Station tram 8 richting Spangen, halte Pieter de Hoochweg. Vanaf de halte zie je het Maaspodium en is het nog enkele minuten lopen. Metro Vanaf Centraal Station metro richting De Akkers of Slinge, overstappen op station Beu..

Bekijk complete route naar Maaspodium Rotterdam