cabaret: Man, man, man, de Podcast in Stadsschouwburg Haarlem op DONDERDAG 08 OKTOBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Man, man, man, de Podcast in Stadsschouwburg Haarlem) verplaatst naar dinsdag 01 juni 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  DO.
08 OKT
MAN, MAN, MAN, DE PODCAST Stadsschouwburg Haarlem, Haarlem
2020
 
Hoofdprogramma Man, man, man, de Podcast

Extra informatie

Op 1 augustus 2018 lanceerden radiomakers Bas Louissen, Chris Bergström en Domien Verschuuren hun podcast Man man man, de podcast. Iedere twee weken gaan ze op zoek naar hoe mannelijk ze eigenlijk zijn, steevast aan de hand van een thema. Zo zijn afgelopen jaar onder andere geld, afscheid, samenwonen, feestjes en drugs behandeld. Altijd eerlijk en zonder blad voor de mond.

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws