cabaret: Claudia de Breij - NU in Junushoff Theater op VRIJDAG 10 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Claudia de Breij
    Benefietconcert 'Mag Ik Dan Bij Jou' - 26/11 - TivoliVredenburg
    © Bianca Berger
  • Claudia de Breij
    Vrienden van Amstel LIVE! - 22/01 - Ahoy
    © Charles Batenburg


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Claudia de Breij - NU in Junushoff Theater) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  VR.
10 APR
CLAUDIA DE BREIJ - NU Junushoff Theater, Wageningen
2020
 
Hoofdprogramma Claudia de Breij

Extra informatie

Claudia de Breij is terug in de theaters met haar nieuwste cabaretprogramma #NU! Claudia is vrolijk hoor, daar niet van, maar ook een beetje bang. Dat de oorlog komt. En dat je dan moet schuilen...Jaja. Je kunt er over zingen. Je kunt er ook iets aan doen. Maar hoe? Ga je de golven van de geschiedenis te lijf zoals Willem van Oranje, Mahatma Ghandi of als Piet van de lokale fanfare uit het dorp van haar jeugd? En wanneer? Dat weet Claudia wel: #NU.

FOTO'S VAN Claudia de Breij

Foto Claudia de Breij te Vrienden van Amstel LIVE! - 22/01 - Ahoy Foto Claudia de Breij te Benefietconcert 'Mag Ik Dan Bij Jou' - 26/11 - TivoliVredenburg Foto Claudia de Breij te Benefietconcert 'Mag Ik Dan Bij Jou' - 26/11 - TivoliVredenburg Foto Claudia de Breij te Vrienden van Amstel LIVE! - 22/01 - Ahoy Foto Claudia de Breij te Benefietconcert 'Mag Ik Dan Bij Jou' - 26/11 - TivoliVredenburg Foto Claudia de Breij te Benefietconcert 'Mag Ik Dan Bij Jou' - 26/11 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 9 foto's van Claudia de Breij

Gerelateerd nieuws