cabaret: Daniël Arends / Sezgin Gülec in Toomler Theater op ZONDAG 05 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Daniël Arends / Sezgin Gülec in Toomler Theater) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  ZO.
05 APR
DANIËL ARENDS / SEZGIN GÜLEC Toomler Theater, Amsterdam
2020
 
Hoofdprogramma Daniël Arends Sezgin Gülec

Extra informatie

Daniël Arends neemt het nieuwe talent Sezgin Güleç onder zijn hoede

Deze dubbel is waar Comedytrain voor staat, een gevestigde naam die een nieuw talent op weg helpt en op zijn beurt weer uitdaagt om scherp te blijven.

Daniël speelt nog voor uitverkochte zalen met Meer Van Hetzelfde (deel 1) maar is al druk aan het schrijven voor zijn nieuwe voorstelling. Dus hij kan gaan try-outen met een nieuw comedy talent voor wie hij veel bewondering heeft.

Sezgin loopt met ongekende zelfverzekerdheid op het randje. En voor wie er tegen kan gaat hij vol over de grens. Hij is sinds februari 2019 aspirant-lid bij Comedytrain.

Route naar Toomler Theater

Openbaar vervoer Toomler is per tram te bereiken met lijn 2, 5, 16 en 24. Per bus met de lijnen 15, 63, 170 en 197. Tramlijn 16 vanaf Centraal Station. Uitstappen halte Emmastraat. Tramlijn 2 vanaf CS. Uitstappen Cornelis Schuytstraat. Traml..

Bekijk complete route naar Toomler Theater Amsterdam
 

FOTO'S VAN Daniël Arends, Sezgin Gülec

Foto Daniël Arends te Daniel Arends / Sanne Wallis de Vries - 8/8 - Vondelpark Foto Daniël Arends te Daniel Arends / Sanne Wallis de Vries - 8/8 - Vondelpark Foto Daniël Arends te Daniel Arends / Sanne Wallis de Vries - 8/8 - Vondelpark
 
Bekijk alle 3 foto's van Daniël Arends

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws