cabaret: Tim Fransen - Een avondje klooien met Tim (Tryout) in Theater Film Cafe De Lieve Vrouw (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Tim Fransen - Een avondje klooien met Tim (Tryout) in Theater Film Cafe De Lieve Vrouw) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  ZA.
23 MEI
TIM FRANSEN - EEN AVONDJE KLOOIEN MET TIM (TRYOUT) Theater Film Cafe De Lieve Vrouw, Amersfoort
2020
 
Hoofdprogramma Tim Fransen

Extra informatie

Hij stond voor uitverkochte zalen, liet de pers struikelen over de superlatieven en won voor zijn debuutprogramma Het failliet van de moderne tijd de Neerlands Hoop 2016. Maar na twee fantastische theaterprogramma’s, waaraan een filosofische overpeinzing ten grondslag lag, gunt Tim Fransen zichzelf even een nieuw begin. Hij wil de totale vrijheid om terug te gaan naar de kern: lol maken. Dus gaat hij een aantal maanden de kleine theaters in om te klooien. Zonder plan, zonder eindpunt. Gewoon kijken waar hij op uitkomt. Alles waar hij z’n zin van heeft, neemt hij mee richting zijn derde avondvullende voorstelling. Maar zo ver is het gelukkig nog lang niet. Eerst klooien.

Route naar Theater Film Cafe De Lieve Vrouw

De Lieve Vrouw ligt midden in het hartje van Amersfoort tegenover de Lieve Vrouwetoren die van verre al te zien is. Een mooi oriëntatiepunt. Bereikbaarheid met het openbaar vervoer Vanaf Station Amersfoort lopend Loop vanaf het perron naar het..

Bekijk complete route naar Theater Film Cafe De Lieve Vrouw Amersfoort
 

Gerelateerd nieuws