cabaret: Francis van Broekhuizen in Zuiderparktheater (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Francis van Broekhuizen in Zuiderparktheater) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  ZO.
30 AUG
FRANCIS VAN BROEKHUIZEN Zuiderparktheater, Den Haag
2020
 
Hoofdprogramma Francis van Broekhuizen
Voorstelling gratis
Francis van Broekhuizen in Zuiderparktheater is gratis.
Deze voorstelling was gratis.

Extra informatie

Residentieorkest Zuiderpark Zomerconcert
Sander Teepen, dirigent
Francis van Broekhuizen, sopraan
Muziek van Mozart, Tsjaikovski, Prokofjev, Bernstein, Brahms, Puccini en Massenet

Het Zuiderparktheater is bij ondergaande zon al een van de meest sfeervolle plekken van de stad. Helemaal vanavond, met op de planken een zomerconcert met onder meer muziek over het beroemdste liefdespaar uit de geschiedenis: Romeo en Julia. Francis van Broekhuizen, een van de bekendste operazangeressen van ons land, zingt aria’s van Mozart, Massenet en Puccini. Laat je raken door haar ontwapende podiumpersoonlijkheid en de romantiek van het verhaal in hét openluchttheater van Den Haag.

Gratis concert!
Voor de inwoners van Den Haag.

Gerelateerde voorstellingen