cabaret: Danny Sahupala in Bostheater Ommen op ZATERDAG 20 JUNI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Danny Sahupala in Bostheater Ommen) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  ZA.
20 JUN
DANNY SAHUPALA Bostheater Ommen, Ommen
2020
 

Extra informatie

In samenwerking met Danny Sahupala, die o.a. werkte met Sister Sledge en The Pointer Sisters hebben we een fantastische band samengesteld. Nederlandse topvocalisten gecombineerd met de crème de la crème van Nederlandse topmuzikanten.

The Legends We’ve Lost is een heerlijke zomeravond uit. Een prachtig muziekfeest waarin oude en gouden tijden herleven en niet meezingen simpelweg geen optie is. Een avond met een big smile en misschien een kleine traan. Maar bovenal een avond waarvan je wilde dat ‘ie nooit zou eindigen en waarbij ‘We Want More’ nog lang na zal schallen…

Omdat we dit graag samen met jullie willen delen zijn er Early Bird tickets voor € 17,50 tot uiterlijk 15 januari. Let wel: er is een beperkt aantal beschikbaar dus wees er op tijd bij. Op = Op. Daarna kosten de tickets € 22,- dus mis deze kans niet. En vergeet niet… samen uit is natuurlijk leuker dan alleen! Dus trommel je vrienden op en kom genieten van een mooie avond in het bos

Route naar Bostheater Ommen

Met de auto Bostheater Ommen is met de auto goed te bereiken. Vanaf Zwolle/Hardenberg de Vechtbrug over en dan linksaf richting Mariënberg. Vanuit Lemele/Hellendoorn voor de brug rechtsaf richting Mariënberg. Dit is langs de Vecht, borden Camping ..

Bekijk complete route naar Bostheater Ommen Ommen