cabaret: de grote haay in Bostheater Ommen (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (de grote haay in Bostheater Ommen) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  ZO.
12 JUL
DE GROTE HAAY Bostheater Ommen, Ommen
2020
 
Hoofdprogramma de grote haay

Extra informatie

Alle kinderen boven de 3 opgelet! Op zondag 12 juli komt theatergroep De Grote Haay ons verblijden met het Veterstrikconcert. En het belooft een bijzonder leerzame voorstelling te worden.

Het Veterstrikconcert is een heus popconcert voor iedereen die al kan veterstrikken of het nog moet leren. De Grote Haay brengt een 50 minuten durend concert op de planken die bol staat van oude bekende kinderliedjes als ‘Op een grote paddenstoel’ en ‘In een groen knollenland’, afgewisseld met nieuwe liedjes van Mark Haayema als ‘Strontvlieg’, ‘Dromen’ en liedjes die hij schreef voor Pluk van de Petteflet en Kikker. Tussendoor worden er korte verhalen en gedichten voorgelezen.

Of je nu wel of geen veterstrikdiploma in je bezit hebt, deze voorstelling is leuk voor jong én oud. Dus maak er een leuke dag van en neem de kinderen mee!

Route naar Bostheater Ommen

Met de auto Bostheater Ommen is met de auto goed te bereiken. Vanaf Zwolle/Hardenberg de Vechtbrug over en dan linksaf richting Mariënberg. Vanuit Lemele/Hellendoorn voor de brug rechtsaf richting Mariënberg. Dit is langs de Vecht, borden Camping ..

Bekijk complete route naar Bostheater Ommen Ommen