cabaret: Dan August in Bostheater Ommen (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Dan August in Bostheater Ommen) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  ZA.
18 JUL
DAN AUGUST Bostheater Ommen, Ommen
2020
 
Hoofdprogramma Dan August

Extra informatie


Dan August

18 juli 2020

Theater open: 20:00
Aanvang: 21:00


Bostheater Ommen presenteert: Dan AugustZaterdag 18 juli zal het talentvolle vijftal Dan August de bühne in ons bos beklimmen om jullie een heerlijke avond te bezorgen!

Geïnspireerd door onder andere John Mayer en The War on Drugs maakt deze vijfkoppige formatie liedjes met kop en staart. Oorwurm ‘Eyes on the Road’ en de onlangs uitgebrachte single ‘Sophie’ geven een goed voorproefje van wat er te wachten staat: Hartstochtelijke popsongs met een randje Americana.

Ook live timmert de band goed aan de weg. Zo verzorgden ze het voorprogramma tijdens de jubileumtour van Van Dik Hout en speelden ze als één van de Popronde ‘OOR talents’ al veel kleine zalen plat. Maak je dus klaar voor een sterke live show met positieve vibes, waar alle puzzelstukjes op hun plek zullen vallen.

Route naar Bostheater Ommen

Met de auto Bostheater Ommen is met de auto goed te bereiken. Vanaf Zwolle/Hardenberg de Vechtbrug over en dan linksaf richting Mariënberg. Vanuit Lemele/Hellendoorn voor de brug rechtsaf richting Mariënberg. Dit is langs de Vecht, borden Camping ..

Bekijk complete route naar Bostheater Ommen Ommen
 

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Gerelateerde voorstellingen