cabaret: Xander de Rycke - Bekend & Bescheiden in La Madeleine op DONDERDAG 04 MAART 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit deze voorstelling (Xander de Rycke - Bekend & Bescheiden in La Madeleine) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  DO.
04 MRT
XANDER DE RYCKE - BEKEND & BESCHEIDEN La Madeleine, Brussel
2021
 
Hoofdprogramma Xander de Rycke

Nieuwe datum verplaatste voorstelling

Deze voorstelling stond eerder voor donderdag 26 maart 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar donderdag 04 maart 2021.

Extra informatie

Hey, hoe lang is dat geleden, jong? Bijna drie jaar? Langer? Ik weet het, het is volledig mijn schuld. Vroeger hadden we die podcast om wekelijks bij te praten. En dan is er die andere show gekomen waarin ik schreeuw vanachter een bak. Er is zoveel gebeurd sinds de laatste keer dat we elkaar zagen. Heb je mijn nieuwe vriendin al ontmoet? En weet je van mijn verhuis en nieuwe auto? Ja! Ik heb eindelijk mijn rijbewijs behaald! Oh en ik moest onlangs denken aan een topverhaal van vroeger! Ik zat bij mijn zus en ... Shit, heb ik u eigenlijk ooit verteld dat ik een zus heb? Ja, de afgelopen jaren waren best turbulent. Die simpele jongen met zijn duizenden projectjes voor tientallen fans? Laten we zeggen dat het aantal fans nu gelijk staat aan het aantal projectjes. Maar goed, het is toch nooit te laat om nog eens af te spreken en bij te praten. Uit het oog is niet uit het hart! Natuurlijk mag je uw vrienden uitnodigen! Ik heb alvast enkele toffe zaaltjes gereserveerd waar we op ons gemak zullen zitten. Iets intiem en bescheiden. Je kent mij.

Xander

Gerelateerde voorstellingen