cabaret: Lieven Scheire - Live in Nerdland: DNA in Stadsschouwburg Antwerpen op MAANDAG 28 SEPTEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Lieven Scheire - Live in Nerdland: DNA in Stadsschouwburg Antwerpen) verplaatst naar woensdag 05 mei 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  MA.
28 SEP
LIEVEN SCHEIRE - LIVE IN NERDLAND: DNA Stadsschouwburg Antwerpen, Antwerpen
2020
 
Hoofdprogramma Lieven Scheire

Extra informatie

Het gaat razendsnel tegenwoordig in de wetenschap en de technologie. Ruimtevaart, robotica en menselijke genetica zijn maar enkele van de gebieden die met grote stappen vooruit gaan. Welke ontwikkelingen staan er te trappelen aan de uitgang van het lab om binnenkort ons dagelijkse leven binnen te treden? Lieven Scheire zoekt het voor je uit en vertelt er alles over in dit theatercollege.

Gerelateerde voorstellingen