cabaret: Xander de Rycke - Bekend & Bescheiden in Koningin Elisabethzaal

  MA.
22 MRT
XANDER DE RYCKE - BEKEND & BESCHEIDEN Koningin Elisabethzaal, Antwerpen
2021
 
Hoofdprogramma Xander de Rycke

Extra informatie

Hey, hoe lang is dat geleden, jong? Bijna drie jaar? Langer? Ik weet het, het is volledig mijn schuld. Vroeger hadden we die podcast om wekelijks bij te praten. En dan is er die andere show gekomen waarin ik schreeuw vanachter een bak. Er is zoveel gebeurd sinds de laatste keer dat we elkaar zagen. Heb je mijn nieuwe vriendin al ontmoet? En weet je van mijn verhuis en nieuwe auto? Ja! Ik heb eindelijk mijn rijbewijs behaald! Oh en ik moest onlangs denken aan een topverhaal van vroeger! Ik zat bij mijn zus en ... Shit, heb ik u eigenlijk ooit verteld dat ik een zus heb? Ja, de afgelopen jaren waren best turbulent. Die simpele jongen met zijn duizenden projectjes voor tientallen fans? Laten we zeggen dat het aantal fans nu gelijk staat aan het aantal projectjes. Maar goed, het is toch nooit te laat om nog eens af te spreken en bij te praten. Uit het oog is niet uit het hart! Natuurlijk mag je uw vrienden uitnodigen! Ik heb alvast enkele toffe zaaltjes gereserveerd waar we op ons gemak zullen zitten. Iets intiem en bescheiden. Je kent mij.

Xander

Route naar Koningin Elisabethzaal

Per auto: De Elisabethzaal ligt in het centrum van de stad. Op de ring rond Antwerpen neem je afrit nr.3 'Borgerhout'. Nadien volg je de pijlen richting 'Elisabethzaal' of 'Centraal Station'. Trein: De Antwerpse Elisabethzaal grenst onmiddell..

Bekijk complete route naar Koningin Elisabethzaal Antwerpen
 

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Xander de Rycke - Bekend & Bescheiden plaatsvindt.

Gerelateerde voorstellingen