cabaret: Henry van Loon - Onze Henry in Openluchttheater Caprera

  MA.
31 AUG
HENRY VAN LOON - ONZE HENRY Openluchttheater Caprera, Bloemendaal
2020
 
Hoofdprogramma Henry van Loon
Bestel tickets voor deze voorstelling
Bestel tickets Henry van Loon - Onze Henry in Openluchttheater Caprera
Tickets Henry van Loon - Onze Henry:
ma 31 aug
Openluchttheater Caprera, Bloemendaal
€ 27,00

Extra informatie

Je bedenkt het niet maar je ziet het wel degelijk, waardoor je na afloop met een parelmoeren glans naar buiten treedt en hoofdschuddend tegen je tijdelijke bedpartner fluistert: ‘Dat was nu echt weer iets voor onze Henry.’ In deze persoonlijke voorstelling zoomt Henry in op zijn Brabantse roots met ontroerende liedjes en even hilarische als fidele bespiegelingen.

Onze Henry is alweer de vijfde theatershow van de virtuoze comedian en acteur Henry van Loon (Oirschot, 1982). Momenteel is Henry vaste gast in de satirische talkshow Promenade (NTR). Het afgelopen jaar schitterde hij in The Roast of Ali B. (Comedy Central)), De Luizenmoeder (AVROTROS) en Random Shit (Videoland).

Route naar Openluchttheater Caprera

Met de auto. Theater Caprera is met de auto goed te bereiken. Vanuit Amsterdam of Den Haag volgt u de borden Haarlem en Bloemendaal. Komend vanuit Alkmaar volgt u de borden Haarlem Noord en vervolgens neemt u de afslag Bloemendaal. Bij aankomst ..

Bekijk complete route naar Openluchttheater Caprera Bloemendaal
 

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Openluchttheater Caprera in Bloemendaal? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Henry van Loon - Onze Henry plaatsvindt.

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws