cabaret: Guido Weijers - De Oudejaarsconference in Mainstage (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit deze voorstelling (Guido Weijers - De Oudejaarsconference in Mainstage) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  ZO.
15 NOV
GUIDO WEIJERS - DE OUDEJAARSCONFERENCE Mainstage, 's-Hertogenbosch
2020
 
Hoofdprogramma Guido Weijers

Extra informatie

Cabaretier Guido Weijers is terug om je een keiharde lachspiegel voor te houden terwijl de wereld in de fik staat.

Het theater is de plaats waar nog alles mag worden gezegd. Puur en zonder filter. Cabaretier Guido Weijers is terug om je een keiharde lachspiegel voor te houden terwijl de wereld in de fik staat. En lachen zal je! Weijers roast het nieuws, zaagt hoge bomen bij de knieën af en raast, alweer voor de tiende keer, dwars door het jaar heen. De tijdsgeest werd nog nooit zo scherp gevangen in een avond vol ongemakkelijke waarheden, gitzwarte humor en intelligente grappen. Het is vijf voor twaalf. Dus iemand moet confronteren. Iemand die makkelijk praten heeft. Daarom staat Weijers op.

Route naar Mainstage

Met de auto Mainstage ligt vlak bij de snelweg A59 / A2. Met de auto volg je "De Brabanthallen" (ANWB-borden). Parkeren Mainstage beschikt over 4.000 parkeerplaatsen. Let op! Mainstage is een pin-only locatie. Met het ov Mainstage bevindt..

Bekijk complete route naar Mainstage 's-Hertogenbosch
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws