cabaret: Guido Weijers - De Oudejaarsconference in Orpheus op MAANDAG 21 DECEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Guido Weijers
    Andries Tunru/Guido Weijers/Ruud Smulders - 25/07 - Zuiderparktheater
    © Charles Batenburg


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Guido Weijers - De Oudejaarsconference in Orpheus) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  MA.
21 DEC
GUIDO WEIJERS - DE OUDEJAARSCONFERENCE Orpheus, Apeldoorn
2020
 
Hoofdprogramma Guido Weijers

Extra informatie

Cabaretier Guido Weijers is terug om je een keiharde lachspiegel voor te houden terwijl de wereld in de fik staat.

Het theater is de plaats waar nog alles mag worden gezegd. Puur en zonder filter. Cabaretier Guido Weijers is terug om je een keiharde lachspiegel voor te houden terwijl de wereld in de fik staat. En lachen zal je! Weijers roast het nieuws, zaagt hoge bomen bij de knieën af en raast, alweer voor de tiende keer, dwars door het jaar heen. De tijdsgeest werd nog nooit zo scherp gevangen in een avond vol ongemakkelijke waarheden, gitzwarte humor en intelligente grappen. Het is vijf voor twaalf. Dus iemand moet confronteren. Iemand die makkelijk praten heeft. Daarom staat Weijers op.

Route naar Orpheus

outebeschrijving naar Orpheus Schouwburg en Congrescentrum Orpheus in Apeldoorn ligt aan de rand van het Apeldoornse stadscentrum en is uitstekend bereikbaar, zowel met eigen vervoer al met het openbaar vervoer. Eigen vervoer Klik op het kaa..

Bekijk complete route naar Orpheus Apeldoorn
 

FOTO'S VAN Guido Weijers

Foto Guido Weijers te Andries Tunru/Guido Weijers/Ruud Smulders - 25/07 - Zuiderparktheater Foto Guido Weijers te Andries Tunru/Guido Weijers/Ruud Smulders - 25/07 - Zuiderparktheater Foto Guido Weijers te Andries Tunru/Guido Weijers/Ruud Smulders - 25/07 - Zuiderparktheater Foto Guido Weijers te Andries Tunru/Guido Weijers/Ruud Smulders - 25/07 - Zuiderparktheater Foto Guido Weijers te Andries Tunru/Guido Weijers/Ruud Smulders - 25/07 - Zuiderparktheater Foto Guido Weijers te Andries Tunru/Guido Weijers/Ruud Smulders - 25/07 - Zuiderparktheater
 
Bekijk alle 14 foto's van Guido Weijers

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws