cabaret: Man, man, man, de Podcast in DeLaMar op WOENSDAG 14 APRIL 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit deze voorstelling (Man, man, man, de Podcast in DeLaMar) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  WO.
14 APR
MAN, MAN, MAN, DE PODCAST DeLaMar, Amsterdam
2021
 
Hoofdprogramma Man, man, man, de Podcast

Nieuwe datum verplaatste voorstelling

Deze voorstelling stond eerder voor dinsdag 22 september 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar woensdag 14 april 2021.

Extra informatie

In Man man man, de podcast gaan Domien Verschuuren, Bas Louissen en Chris Bergström op zoek naar hun mannelijkheid. Aan de hand van hilarische en kwetsbare verhalen stellen ze zichzelf steeds de vraag: ‘Hoe mannelijk zijn we eigenlijk?’ De podcast won een BNR Podcast Award, sleepte bij de Online Radio Awards de prijzen voor favoriete podcast en favoriete presentator in de wacht en staat steevast in de Nederlandse top tien van best beluisterde podcasts. Hoog tijd voor de mannen om dit podcast-succes voort te zetten in het theater! Op het podium kan natuurlijk niet worden geknipt, geplakt en gemonteerd, dus bereid je voor op de meest eerlijke, gênante en ongemakkelijke verhalen. Man man man, de theatertour is een unieke, intieme show waarbij de mannen onthullingen doen die de podcasts nooit zullen halen.

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws