cabaret: Bert Visscher - Hij wordt vanzelf moe in Theater aan de Schie op DONDERDAG 04 FEBRUARI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Bert Visscher - Hij wordt vanzelf moe in Theater aan de Schie) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  DO.
04 FEB
BERT VISSCHER - HIJ WORDT VANZELF MOE Theater aan de Schie, Schiedam
2021
 
Hoofdprogramma Bert Visscher

Nieuwe datum verplaatste voorstelling

Deze voorstelling stond eerder voor donderdag 02 april 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar donderdag 04 februari 2021.

FOTO'S VAN Bert Visscher

Foto Bert Visscher te Stadspark Live 2019 Foto Bert Visscher te Stadspark Live 2019
 
Bekijk alle 2 foto's van Bert Visscher

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws