cabaret: Niet Schieten! - 25 jaar Lust en Leed in Theater de Hofnar (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit deze voorstelling (Niet Schieten! - 25 jaar Lust en Leed in Theater de Hofnar) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  VR.
13 NOV
NIET SCHIETEN! - 25 JAAR LUST EN LEED Theater de Hofnar, Valkenswaard
2020
 
Hoofdprogramma Niet Schieten!

Extra informatie

Sinds dit ijzersterke cabarettrio in 1994 Cameretten won, is het een vaste waarde in de theaters. Speciaal voor het 25-jarig jubileum komen zij terug in de oorspronkelijke formatie. Maarten, Arend én Erik brengen met liefde een avond vol lust en leed uit al hun 14 shows. Niet om het allemaal nog eens dunnetjes over te doen maar om te laten zien dat ze wijzer zijn geworden. Vooral de bijzondere band die het drietal met de vrouwelijke helft van de bevolking heeft, is een terugkerend thema gebleken. Het doorgronden van het vrouwelijk geslacht blijft hun missie of misschien wel hun passie.

Ze komen speciaal voor jou naar de theaters om de mensen haarfijn uit te leggen hoe zij denken dat alles in elkaar steekt... Voor de één een feest van herkenning … voor de ander een hilarische openbaring! Je gaat het zelf ervaren en beleven in deze overdonderende voorstelling.

Route naar Theater de Hofnar

Met de buslijnen 171, 172 vanuit de richting Eindhoven en 172 en 174 vanuit de richting Bergeijk, Luyksgestel en Neerpelt is de Hofnar ook 's avonds te bereiken; uitstappen op de Markt en u bent nog geen 200 meter van de Hofnar verwijderd. Komt ..

Bekijk complete route naar Theater de Hofnar Valkenswaard
 

Gerelateerde voorstellingen