cabaret: Kasper van der Laan - 1 Kilo in Goudse Schouwburg (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit deze voorstelling (Kasper van der Laan - 1 Kilo in Goudse Schouwburg) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  DO.
29 OKT
KASPER VAN DER LAAN - 1 KILO Grote zaal Goudse Schouwburg, Gouda
2020
 
Hoofdprogramma Kasper van der Laan

Extra informatie

bsurd, onvoorspelbaar, ontwapenend, hilarisch en hét Comedytalent van 2019 volgens de Volkskrant.

Waarom zijn de dingen zoals ze zijn en doen we de dingen zoals we ze doen? Kasper van der Laan legt het u graag uit in zijn debuutvoorstelling 1 Kilo. Hij is absurd, onvoorspelbaar en ongekend grappig. Maak kennis met Kasper en zijn unieke kijk op onze leefwereld. Kasper werd door de Volkskrant verkozen tot hét comedytalent van 2019, hij was de publiekswinnaar van het BNNVARA Leids Cabaret Festival 2018, en is lid van Comedytrain. ”Originele grappen, een knappe timing en een niet direct grijpbare, wazige podiumpersoonlijkheid, waarmee hij voor veel humor zorgt.” - de Volkskrant

Regie: Micha Wertheim

Route naar Goudse Schouwburg

Openbaar vervoer De Goudse Schouwburg ligt op slechts 5 minuten loopafstand van het NS station en bushalte 'Station Gouda' . verlaat het station aan de centrumzijde en loop links de Vredebest in tot aan kruispunt. steek het kruispunt over (l..

Bekijk complete route naar Goudse Schouwburg Gouda
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws