cabaret: Marja's grote tupper topper show in Goudse Schouwburg op DONDERDAG 08 APRIL 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit deze voorstelling (Marja's grote tupper topper show in Goudse Schouwburg) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  DO.
08 APR
MARJA'S GROTE TUPPER TOPPER SHOW Kleine zaal Goudse Schouwburg, Gouda
2021
 
Hoofdprogramma Marja van Katendrecht

Extra informatie

Een sprankelende show met liedjes en verhalen, gebracht door Tupperwareconsulente Marja van Katendrecht. Digitaal zijn we druk, met Facebook, Instagram, Twitter en WhatsApp. Maar achter deze digitale vrolijkheid schuilt vaak eenzaamheid. Eigenlijk net zoals de Tupperwarebakjes: mooi van buiten, leeg van binnen. Gelukkig is daar consulente Marja. Want als iemand een leegte weet op te vullen is zij dat wel! De ontwapenende Marja brengt gesprekken met het publiek op gang en dat levert mooie, lieve, gekke en verbazingwekkende verhalen op.

Dit is een verplaatsing vanuit seizoen 2019-2020. Omdat de nieuwe speeldatum in 2021 valt, is het op dit moment niet mogelijk om tickets te kopen. Eventueel resterende tickets gaan dit najaar in de verkoop.

Route naar Goudse Schouwburg

Openbaar vervoer De Goudse Schouwburg ligt op slechts 5 minuten loopafstand van het NS station en bushalte 'Station Gouda' . verlaat het station aan de centrumzijde en loop links de Vredebest in tot aan kruispunt. steek het kruispunt over (l..

Bekijk complete route naar Goudse Schouwburg Gouda
 

Gerelateerde voorstellingen