cabaret: BNNVARA Leids Cabaret Festival - Finalistentour 2020 in Goudse Schouwburg op DINSDAG 20 APRIL 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit deze voorstelling (BNNVARA Leids Cabaret Festival - Finalistentour 2020 in Goudse Schouwburg) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  DI.
20 APR
BNNVARA LEIDS CABARET FESTIVAL - FINALISTENTOUR 2020 Kleine zaal Goudse Schouwburg, Gouda
2021
 
Hoofdprogramma Leids cabaret festival

Extra informatie

Sinds 1978 is het BNNVARA Leids Cabaret Festival een vooraanstaand podium voor jong cabarettalent. Micha Wertheim, Erik van Muiswinkel, Najib Amhali, Paulien Cornelisse, Wim Helsen en Tim Fransen stonden allen in de finale van het Leids Cabaret Festival voordat ze doorbraken bij het grote publiek. Grote kans dus, dat je op deze avond zomaar de nieuwe grote namen van de Nederlandse cabaretwereld ontdekt!

Dit is een verplaatsing vanuit seizoen 2019-2020. Omdat de nieuwe speeldatum in 2021 valt, is het op dit moment niet mogelijk om tickets te kopen. Eventueel resterende tickets gaan dit najaar in de verkoop.

Route naar Goudse Schouwburg

Openbaar vervoer De Goudse Schouwburg ligt op slechts 5 minuten loopafstand van het NS station en bushalte 'Station Gouda' . verlaat het station aan de centrumzijde en loop links de Vredebest in tot aan kruispunt. steek het kruispunt over (l..

Bekijk complete route naar Goudse Schouwburg Gouda
 

Gerelateerde voorstellingen