cabaret: René van Meurs - Hunkert in Goudse Schouwburg op VRIJDAG 07 MEI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit deze voorstelling (René van Meurs - Hunkert in Goudse Schouwburg) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  VR.
07 MEI
RENÉ VAN MEURS - HUNKERT Grote zaal Goudse Schouwburg, Gouda
2021
 
Hoofdprogramma René van Meurs

Extra informatie

Als het op de liefde aankomt, heeft René van Meurs geleefd, geloofd en geliefd. Met wisselend succes. Wat betekent het eigenlijk om lief te hebben, te houden en te verliezen? René weet er alles van en tegelijkertijd helemaal niets. Maar hij kan er wél goed over vertellen. Dat doet hij ook vanavond weer met prachtige verhalen vol mooie inzichten, improvisaties en enorm veel goede grappen.

Dit is een verplaatsing vanuit seizoen 2019-2020. Omdat de nieuwe speeldatum in 2021 valt, is het op dit moment niet mogelijk om tickets te kopen. Eventueel resterende tickets gaan dit najaar in de verkoop.

Route naar Goudse Schouwburg

Openbaar vervoer De Goudse Schouwburg ligt op slechts 5 minuten loopafstand van het NS station en bushalte 'Station Gouda' . verlaat het station aan de centrumzijde en loop links de Vredebest in tot aan kruispunt. steek het kruispunt over (l..

Bekijk complete route naar Goudse Schouwburg Gouda
 

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws