cabaret: Ali B - Koorts in Goudse Schouwburg op WOENSDAG 09 JUNI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Ali B
    De Wereld Draait Buiten 2013
    © Arend Jan Hermsen
  • Ali B
    Bevrijdingsfestival Den Haag 2012
    © Gertjan van der Loo


LET OP: Volgens onze informatie is dit deze voorstelling (Ali B - Koorts in Goudse Schouwburg) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  WO.
09 JUN
ALI B - KOORTS Grote zaal Goudse Schouwburg, Gouda
2021
 
Hoofdprogramma Ali B

Extra informatie

Ali B timmert stevig aan de weg als theaterman. Hij won de Neerlands Hoop prijs, werd genomineerd voor de Poelifinario en Matthijs van Nieuwkerk vond zijn laatste programma ‘misschien wel de belangrijkste theatervoorstelling van het seizoen’. Nederland is misschien niet ziek maar heeft wel koorts. Echter is koorts ook het begin van genezing. Van opwinding. Van nieuwe kansen. Ali steekt zijn thermometer nogmaals in de bilspleet van de Nederlandse maatschappij en meet de temperatuur. Bent u benieuwd naar de uitslag? Kom dan op consult!

Dit is een verplaatsing vanuit seizoen 2018-2019. Omdat de nieuwe speeldatum in 2021 valt, is het op dit moment niet mogelijk om tickets te kopen. Eventueel resterende tickets gaan dit najaar in de verkoop.

Route naar Goudse Schouwburg

Openbaar vervoer De Goudse Schouwburg ligt op slechts 5 minuten loopafstand van het NS station en bushalte 'Station Gouda' . verlaat het station aan de centrumzijde en loop links de Vredebest in tot aan kruispunt. steek het kruispunt over (l..

Bekijk complete route naar Goudse Schouwburg Gouda
 

FOTO'S VAN Ali B

Foto Ali B te Artquake 2005 Foto Ali B te Bevrijdingsfestival Den Haag 2012 Foto Ali B te Fields of Joy 2017 Foto Ali B te Beeckestijn Pop 2005 Foto Ali B te TMF Awards - 13 oktober - HMH Foto Ali B te Bevrijdingsfestival Den Haag 2012
 
Bekijk alle 44 foto's van Ali B

Gerelateerd nieuws