cabaret: Ali B - Koorts in Goudse Schouwburg

  • Ali B
    De Wereld Draait Buiten 2013
    © Arend Jan Hermsen
  • Ali B
    Bevrijdingsfestival Den Haag 2012
    © Gertjan van der Loo
  WO.
09 JUN
ALI B - KOORTS Grote zaal Goudse Schouwburg, Gouda
2021
 
Hoofdprogramma Ali B

Extra informatie

Ali B timmert stevig aan de weg als theaterman. Hij won de Neerlands Hoop prijs, werd genomineerd voor de Poelifinario en Matthijs van Nieuwkerk vond zijn laatste programma ‘misschien wel de belangrijkste theatervoorstelling van het seizoen’. Nederland is misschien niet ziek maar heeft wel koorts. Echter is koorts ook het begin van genezing. Van opwinding. Van nieuwe kansen. Ali steekt zijn thermometer nogmaals in de bilspleet van de Nederlandse maatschappij en meet de temperatuur. Bent u benieuwd naar de uitslag? Kom dan op consult!

Dit is een verplaatsing vanuit seizoen 2018-2019. Omdat de nieuwe speeldatum in 2021 valt, is het op dit moment niet mogelijk om tickets te kopen. Eventueel resterende tickets gaan dit najaar in de verkoop.

Route naar Goudse Schouwburg

Openbaar vervoer De Goudse Schouwburg ligt op slechts 5 minuten loopafstand van het NS station en bushalte 'Station Gouda' . verlaat het station aan de centrumzijde en loop links de Vredebest in tot aan kruispunt. steek het kruispunt over (l..

Bekijk complete route naar Goudse Schouwburg Gouda
 

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Goudse Schouwburg in Gouda? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Ali B - Koorts plaatsvindt.

FOTO'S VAN Ali B

Foto Ali B te Paaspop Schijndel 2005 Foto Ali B te Beeckestijn Pop 2005 Foto Ali B te 538 Koningsdag 2016 Foto Ali B te Parkpop 2005 Foto Ali B te 538 Koningsdag 2016 Foto Ali B te Fields of Joy 2017
 
Bekijk alle 44 foto's van Ali B

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws